Coronavirus în Bihor: 16 iulie, ora 8,30

Astăzi, 16 iulie, ora 08:30, în Bihor sunt: 57 persoane internate; 648 persoane vindecate; 90,63% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județ s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de jandarmi și polițiști au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 3 sancțiuni cu avertisment, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În aceste misiuni au fost implicați 180 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 36 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 19 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. De asemenea, pompierii militari bihoreni au efectuat 5 misiuni de decontaminare. În aceste misiuni au fost implicate 26 de cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri