Coronavirus în Bihor: 20 iunie. Peste 1300 de persoane sunt în izolare la domiciliu

Astăzi, 20 iunie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 7 persoane aflate în carantină; 88 persoane internate în Spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea; 573 persoane vindecate; 86,3% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Polițiștii bihoreni au verificat 1.342 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În aceste misiuni au fost implicate 267 de cadre ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ale Poliției Locale.

Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul centrului de carantină activ. În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 44 de cadre, din care 18 în patrule mixte pentru verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate din carantină/izolare, la Spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 10 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri