Coronavirus în Bihor: 21 septembrie. A crescut din nou numărul persoanelor internate

Astăzi, 21.09.2020, ora 8.30, în județul Bihor sunt: 292 persoane internate (272 erau ieri); 2405 persoane vindecate (ieri erau 2389).

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 861 de persoane carantinate (880 erau ieri) și 365 de persoane izolate la domiciliu (385 erau ieri). De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, din care 9 cu avertisment scris și 2 cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 216 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor precum și 65 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 26 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate la Spitalul de Boli Infecțioase Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 21 de cadre ISU „Crișana”.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri