Coronavirus în Bihor: 22 iulie, ora 8,30. A crescut mult numărul persoanelor internate

Astăzi, 23 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 83 persoane internate (51 erau ieri) ; 650 persoane vindecate; 88,08% din persoanele diagnosticate cu Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de jandarmi și polițiști au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În aceste misiuni au fost implicați 178 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 44 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 27 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. Pompierii militari au efectuat, de asemenea, o acțiune de decontaminare. În aceste misiuni au fost implicate 14 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri