Coronavirus în Bihor: 22 iunie, ora 8,30

Astăzi, 22 iunie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 7 persoane aflate în carantină; 86 persoane internate în Spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea; 573 persoane vindecate; 86,3% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Polițiștii bihoreni au verificat 935 de persoane aflate în izolare la domiciliu și au efectuat 3 misiuni de transport persoane în vederea izolării acestora. În aceste misiuni au fost implicate 235 de cadre ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ale Poliției Locale.

Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul centrului de carantină activ. În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 39 de cadre, din care 17 în patrule mixte pentru verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate din carantină/izolare, la Spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 10 cadre ISU „Crișana”.

Pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel național pe perioada stării de alertă au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.400 lei și a fost întocmit 1 dosar penal.

Distribuie informația
Alte știri