Coronavirus în Bihor: 24 august. Crește mult numărul persoanelor în carantină dar scade cel al internaților

Distribuie pentru prietenii tăi:

Astăzi, 24.08.2020, ora 8:30, conform datelor centralizate la nivel județean există: 394 persoane internate (451 erau ieri); 1022 persoane vindecate.

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 859 persoane carantinate (789 erau ieri) și 445 persoane izolate la domiciliu (419 erau ieri). De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, din care 21 cu avertisment scris și 9 cu amenzi în valoare 4500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 176 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul centrului de carantină activ. În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 60 de cadre, din care 35 în patrule mixte pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 500 lei.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 3 cadre ISU „Crișana”.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri