Coronavirus în Bihor: 27 iulie, ora 8,30. Crește numărul persoanelor internate

Astăzi, 27 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 138 persoane internate (ieri erau 123); 657 persoane vindecate; 83,7% din persoanele diagnosticate cu Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de jandarmi și polițiști au verificat 210 persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 4.600 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În aceste misiuni au fost implicați 165 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 43 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 26 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 20 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri