Coronavirus în Bihor: 29 iulie. Crește mult numărul persoanelor internate

Astăzi, 29 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 146 persoane internate (ieri erau 113) ; 673 persoane vindecate; 81,18 % din persoanele diagnosticate cu Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de jandarmi și polițiști au verificat 190 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 4.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.
În aceste misiuni au fost implicați 234 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 46 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 29 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. De asemenea, pompierii militari au efectuat o acțiune de decontaminare. În aceste misiuni au fost implicate 24 de cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri