Coronavirus în Bihor: 31 iulie, ora 8,30. Tot crește numărul persoanelor internate

Astăzi, 31 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 196 persoane internate (ieri erau 186); 680 persoane vindecate; 75,89% din persoanele diagnosticate cu Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de jandarmi și polițiști au verificat 301 persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În aceste misiuni au fost implicați 201 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 63 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 31 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 15 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri