Coronavirus în Bihor: 4 iulie, ora 8,30

Astăzi, 04 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 28 persoane internate; 639 persoane vindecate; 94.95% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Polițiștii bihoreni au verificat 550 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În aceste misiuni au fost implicate 300 de cadre ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ale Poliției Locale.

Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul centrului de carantină activ. În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 35 de cadre, din care 14 în patrule mixte pentru verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 12 cadre ISU „Crișana”.

Pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel național pe perioada stării de alertă au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 5500 lei.

Distribuie informația
Alte știri