Coronavirus în Bihor: 4 septembrie. A scăzut numărul persoanelor internate dar și a celor în carantină

Distribuie pentru prietenii tăi:

Astăzi, 4.09.2020, ora 8.30, în județul Bihor sunt: 462 persoane internate (503 erau ieri); 1592 persoane vindecate.

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 883 de persoane carantinate (904 erau ieri) și 327 de persoane izolate la domiciliu (ieri erau 390). De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, din care 7 cu avertisment și 5 cu amenzi în valoare de 4.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 224 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 50 de cadre, din care 25 în patrule mixte pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare fiind aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 250 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la Spitalul de Boli Infecțioase Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 25 cadre ISU „Crișana”.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri