Coronavirus în Bihor: 6 iulie, ora 8,30

Astăzi, 06 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 60 persoane internate; 640 persoane vindecate; 92,22% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte formate din polițiști și jandarmi au notificat 126 de persoane aflate în autoizolare asupra suspendării măsurii de izolare la domiciliu, în conformitate cu Decizia Curții Constituționale a României nr. 458/2020. În aceste misiuni au fost implicate 166 de cadre ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ale Poliției Locale, precum și 57 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor din care 32 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 11 cadre ISU „Crișana”.

Pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel național pe perioada stării de alertă au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale din care o amendă în valoare de 500 lei, restul fiind cu avertisment.

Distribuie informația
Alte știri