Coronavirus în Bihor: 7 august, ora 8,30. Crește mult numărul persoanelor internate

Astăzi, 7 august, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 294 persoane internate (ieri erau 252); 696 persoane vindecate; 61% din persoanele diagnosticate cu Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 543 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 24.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 210 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul centrului de carantină activ. În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 47 de cadre, din care 18 în patrule mixte pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. Pompierii au efectuat, de asemenea, 5 misiuni de decontaminare. În aceste misiuni au fost implicate 39 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri