Coronavirus în Bihor: 7 iulie, ora 8,30

Astăzi, 07 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 57 persoane internate; 645 persoane vindecate; 92,67% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

Echipele mixte formate din polițiști și jandarmi au notificat 126 de persoane aflate în autoizolare asupra suspendării măsurii de izolare la domiciliu, în conformitate cu Decizia Curții Constituționale a României nr. 458/2020. În aceste misiuni au fost implicați 261 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și din cadrul Poliției Locale, precum și 50 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 29 în patrule mixte.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 10 cadre ISU „Crișana”.

Pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel național pe perioada stării de alertă au fost aplicate 32 sancțiuni contravenționale în valoare de 26.000 lei.

Distribuie informația
Alte știri