Coronavirus în Bihor: 8 iulie. A crescut numărul persoanelor internate

Astăzi, 08 iulie, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 72 persoane internate (cu 15 mai multe ca ieri); 645 persoane vindecate; 92,54% din persoanele diagnosticate Covid-19 în județul Bihor s-au vindecat până în prezent.

In intervalul 07 iulie, ora 08.00 – 08 iulie, ora 08.00, structurile teritoriale M.A.I. din județul Bihor au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională. Obiectivul acțiunilor a fost de a preveni răspândirea noului coronavirus, însă acolo unde s-a impus, echipele de control au luat şi măsuri de sancţionare a încălcării legislaţiei în vigoare.

În aceste misiuni au fost implicați 196 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 44 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 23 în patrule mixte.

În urma controalelor, pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.295 lei.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor confirmate ca infectate la spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 11 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie informația
Alte știri