Coronavirus în Bihor: 9 septembrie. A crescut doar numărul persoanelor aflate în izolare

Astăzi, 9.09.2020, ora 8.30, în județul Bihor sunt: 321 persoane internate (365 erau ieri); 1960 persoane vindecate.

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 786 de persoane carantinate (875 erau ieri) și 398 de persoane izolate la domiciliu (ieri erau 371). De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare. În urma controalelor au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, din care 2 cu avertisment scris și 2 cu amenzi în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În aceste misiuni au fost implicați 242 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În misiunile desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor au fost implicate 58 de cadre, din care 29 în patrule mixte pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare fiind aplicate: 2 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate la Spitalul de Boli Infecțioase Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 24 cadre ISU „Crișana”.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri