Corpul diplomatic străin acreditat la București a vizitat Primăria Oradea

Primăria Oradea a primit vineri, 19 octombrie, vizita corpului diplomatic străin acreditat la București, însoțit de reprezentanții autorităților locale. Vizita celor 27 de ambasadori care au venit la Oradea a fost organizată de Ministerul Afacerilor Externe, cu ocazia Centenarului.

Cei 27 de ambasadori reprezintă Algeria, Lituania, Iordania, Cehia, Israel, Malayesia, RPD Congo, Tunisia, Algeria, Africa de Sud, Muntenegru, Irak, Chile, Slovacia, Indonezia, Federaţia Rusă, India, Bulgaria, Armenia, Mexic, Peru, Egipt, Portugalia, Nigeria, Georgia, Pakistan şi Sudan, ajungând la Oradea în cea de-a treia sesiune de vizite organizată de MAE (după Iaşi şi zona Maramureşului), urmând ca sâmbătă să se îndrepte spre Arad şi de acolo către Timişoara.

Scopul vizitei a fost acela de a promova legături comerciale, culturale, educaţionale şi altele între zonele pe care le vizitează în România şi ţările pe care le reprezintă.

Primarul Ilie Bolojan le-a vorbit oaspeților despre centrul istoric al orașului, despre reabilitarea clădirilor de patrimoniu, despre implementarea de proiecte de investiții cu fonduri europene, despre promovarea turismului local dar și despre investitorii care au investit în parcurile industriale din Oradea, contribuind astfel la dezvoltarea orașului.

Totodată primarul le-a spus oaspeților străini despre lansarea programului „Realizează-te în Oradea!”, în cadrul căruia municipalitatea va oferi burse pentru liceeni şi cazare gratuită pentru specialiştii IT, pentru a-i încuraja pe tinerii talentați să rămână în Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri