Covid-19 continuă să facă ravagii pe plan mondial. Încă o țară a trecut de 4 miloane de cazuri

Distribuie pentru prietenii tăi:

După Statele Unite și Brazilia, India a devenit a treia ţară din lume care depăşeşte pragul de 4 milioane de cazuri de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, autoritățile de la New Delhi au anunțat încă 86.400 de cazuri noi, un record absolut pe plan mondial. După ce guvernul indian a relaxat măsurile de prevenție, India a devenit noul epicentru al pandemiei, înregistrând ultimul milion de cazuri în mai puțin de 2 săptămâni.

Pe de altă parte, Universitatea din Washington estimează că Statele Unite vor trece de 410.000 de decese până în ianuarie, mai mult decât dublul celor 187.000 de până acum.

Şi în Franţa, acest al doilea val al pandemiei accelerează. Ieri a fost bătut un record absolut pentru această ţară: aproape 9 mii de noi îmbolnăviri în decurs de 24 de ore.

Asta în timp ce Spania a înregistrat încă 4.500 de teste pozitive, iar Marea Britanie aproape 2.000, cel mai mare bilanţ zilnic din 30 mai.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri