Covid-19 în Bihor. 13 aprilie, ora 08:30

Până luni, la ora 13:00, în județul Bihor erau confirmate 83 de cazuri de COVID-19. Totodată, până luni dimineața, în Bihor au fost înregistrate trei decese din cauza COVID-19.

Pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel național pe timpul stării de urgență au fost aplicate 128 sancțiuni contravenționale în valoare de 502.400 lei.

Polițiștii bihoreni au verificat 989 persoane aflate în izolare în 227 locații. De asemenea, echipajele de poliție au însoțit 35 de convoaie organizate pentru tranzitarea județului spre zonele de carantinare / izolare și au efectuat 7 misiuni de transport persoane către spațiile de carantină desemnate. În aceste misiuni au fost implicate 356 de cadre ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ale Poliției Locale.

Jandarmii bihoreni au însoțit 7 convoaie organizate pentru tranzitarea județului spre zonele de carantinare / izolare și au asigurat măsuri de pază și protecție la nivelul a 10 centre de carantină active. În aceste misiuni au fost implicate 118 cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 35 în patrule mixte pentru executarea de verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana (ISU) au efectuat 2 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective. De asemenea, angajații ISU Crișana au desfășurat misiuni de asigurare la centrul de triere amplasat în PTF Borș. Reamintim că ISU Crișana asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 22 de cadre ISU Crișana.

Distribuie informația
Alte știri