Creațiile artistului Alexandrino Lei Ariosa, expuse la Oradea

Iubitorii de fotografie sunt aşteptaţi în sălile de expoziţii ”Ștefan Tóth István” din cadrul secției de Istorie a Muzeul Orașului Oradea, pentru a participa la vernisajul programat marţi, 16 octombrie, de la ora 17.00.

Pe simeze se vor afla creațiile artistului Alexandrino Lei Ariosa (Dino) din Macau, China. Cele 72 de imagini alb-negru şi color prezintă tradițiile populare chineze, fotografiate în decoruri de peisaje de basm. Dintre lucrările expuse se disting socio-fotografii despre viaţa autentică a chinezilor şi o serie de esee fotografice inspirate din viața copiilor chinezi, în timp ce alt calup de imagini prezintă portete de avangardă într-o abordare spectaculoasă sau diferite peisaje ale Africii.

Despre autor si creatiile lui va vorbi artistul fotograf dr. Teodor Pantea, iar momentele muzicale vor fi oferite de Thurzó Sándor József, care va interpreta, la violă, mai multe piese din repertoriul chinezesc. Expoziția artistului fotograf Alexandrino Lei Ariosa va rămâne la dispoziția publicului până în data de 8 noiembrie şi va putea fi vizitată de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Foto: crisana.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri