Creatiile elevilor de la Liceul Teoretic “Gabriel Țepelea” din Borod au impresionat juriul din Salaj

Zeci de elevi din judeţele Sălaj, Bihor, Botoşani, Galaţi, Vâlcea, Bistriţa-Năsăud şi din municipiul Bucureşti s-au întrecut,  timp de doua zile, în cadrul celei de-a cincea ediţii a Concursului interjudeţean de poezie, creaţie plastică şi interpretare vocală “Sub steaua lui Eminescu”.  Evenimentul a fost găzduit de Şcoala Gimnazială nr. 1 Horoatu Crasnei, fiind organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

Concursul şcolar a cuprins trei secţiuni: creaţie plastică pe tema poeziei eminesciene, interpretare artistică – recitare din opera poetului Mihai Eminescu şi interpretare muzicală din opera eminesciană ori din alte compoziţii care fac referire la poet.

La secţiunea “Creaţie plastică”, 4 elevi bihoreni au fost pe podium. Toti sunt de la Liceul Teoretic “Gabriel Țepelea” din Borod. Anamaria Morong si Paula Tirala din clasele pregătitoare I-IV, au obtinut locul I, in timp ce Marius Șchiop si Rus Cristian au ocupat pozitia a doua la nivel de clase gimnaziale.

Alte știri