Credincioșii parohiei din Subpiatră, la bunicii din Ponoară

Credincioșii parohiei din satul Subpiatră, în sunet de priceasne, îndrumați și păstoriți de părintele Lucian Crișan au venit să aducă binecuvântare, mângâiere dar și nădăjde și încurajare pentru cei 16 bunici care locuiesc la Căminul ”Sfântul Pantelimon” din satul Ponoară.

De asemenea, aleșii vizitatori, au adus cu multă bucurie nenumărate daruri, alimente, bunuri de folosință personală pentru bunici, pe care toate le-au dăruit căminului. Pentru toate acestea, atât bunicii cât și îngrijitorii care se ostenesc în acest așezământ le rămân recunoscători atât pentru daruri cât și pentru gândul cel bun adus prin cântec, rugăciune și binecuvântare, care toate nu pot lăsa în urmă decât multă bucurie și o mare nădejde de revedere.


Căminul pentru persoane vârstnice ”Sfântul Pantelimon” din Ponoară, comuna Bratca, este un serviciu social administrat de asociația eparhială Asociația Filantropia Oradea și oferă servicii de îngrijire permanentă în regim rezidențial pentru persoane vârstnice (persoale care au împlinit vârsta de pensionare legală), cu un număr de 25 de locuri. Îngrijirea permanentă include următoarele servicii: găsduire permanentă în camere de două sau trei paturi, toaletate personală zilnică, hrănire cu teri mese pe zi și suplimente la nevoie, îngrijire medicală generală, activități de petrecere a timpului liber.


Distribuie informația
Alte știri