Crește numărul locurilor de parcare în curtea interioară a Primăriei Oradea

Deoarece s-a constatat că în anumite intervale de timp parcarea din curtea interioară a Primăriei Oradea este aglomerată, locurile de parcare de aici fiind insuficiente, Primăria Oradea a decis să suplimenteze numărul locurilor de parcare existente cu încă 16 locuri.

Pentru a facilita accesul cetățenilor direct în instituție, începând din data de 4 noiembrie mașinile Primăriei Oradea, respectiv ale instituțiilor aflate în subordine nu vor mai parca în această curte, ci în cea a Companiei de Apă Oradea, locurile de parcare eliberate în acest fel fiind puse la dispoziția cetățenilor. Numărul total al locurilor de parcare din curtea Primăriei Oradea va crește astfel la 42.

Parcarea este deschisă în intervalul în care funcționează și instituția Primăriei Oradea: luni, marți, miercuri, joi de la 7:30 – 18:00, iar vineri de la 7:30 – 15:30. În prima jumătate de oră parcarea este gratuită, după 30 de minute până la 1 oră 3 lei, după 1 oră până la 2 ore 10 lei, iar după 2 ore 30 lei.

Tichetele de parcare cumpărate din oraș, de la alte taxatoare, nu sunt valabile pentru accesul în parcarea din curtea interioară a primăriei.

Distribuie informația
Alte știri