„Creșterea eficienței energetice la consumatori industriali și casnici”, workshop studențesc la Băile Felix

Ajuns la cea de a VIII-a ediție, workshop-ul studențesc „Creșterea eficienței energetice la consumatori industriali și casnici”, va avea loc, în zilele de 12-14 octombrie 2023, la Băile Felix.

Manifestarea științifică, organizată de Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial a Universității din Oradea, își propune „să contribuie la acumularea de cunoștințe, stimularea creativității, dezvoltarea de metode și deprinderea implementării practice a acestora, pentru obținerea de avantaje economice, financiare și sociale prin creșterea eficienței energetice la consumatori”, spune conf. univ. dr. ing. ec. Simona Dzițac, directoarea Centrului de Creație Științifică și Inovare al Stundeților Energeticieni Orădeni (CCSISEO), coordonatoarea evenimentului.

La workshop vor participa: lectori invitați, cercetători, cadre didactice și studenți din 16 universități, elevi de la 6 colegii și licee din țară și străinătate, precum și alți specialiști din  domeniu.

Partenerii CCSISEO sunt Asociația Clusterul de Cercetări Științifice, Inovare și Studii Europene din Oradea, împreună cu Asociația Generală a Inginerilor din România – Filiala Arad.

Deschiderea oficială va avea loc, joi, 12 octombrie 2023, ora 17:30,în sala de conferințe a Hotelului President, din Băile Felix.

Distribuie informația
Alte știri