Criminalul oradean, atat de cautat in ultimele zile a murit. Ancheta, in cazul lui, continua insa

Adrian Hladii, presupusul ucigaș al tinerei Dalia Duca, de 24 de ani, pe care a răpit-o și a ucis-o, a fost găsit de poliţişti într-un apartament din Cartierul Nufarul. Când au intrat oamenii legii, bărbatul a sărit pe geam de la etajul 4. Potrivit medicilor de urgenţă de la Spitalul Judeţean Oradea, Adrian Hladii a fost rănit grav în urma impactului cu solul, dar a mai putut fi resuscitat şi s-a declarat decesul acestuia.

Anchetatorii au făcut şi zilele trecute vertificări în acel apartament, dar atunci Adrian Hladii nu era acolo. S-au întors acolo după ce un vecin a sunat la 112.
„A fost prins in Oradea. Este vorba despre o locatie pentru care noi am avut mandat de perchezitie si ieri (n.r. – vineri) am fost fost acolo si nu era, astazi (n.r.- sambata) politistii s-au intors acolo si l-au gasit. Din informatiile pe care le am acum ar fi sarit de la etajul patru al imobilului si a fost dus la spital”, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, Alina Dinu.

Individul fusese dat in urmarire generala iar pentru prinderea lui au fost organizate mai multe razii. Pentru ca era inamat, suspectul era considerat deosebit de periculos, iar politistii care l-au cautat au purtat veste anti-glont.

Moartea lui Adrian Hladii închide astfel un caz care a ținut orădenii în tensiune în ultimele trei zile, după ce o tânără de 24 de ani a fost ucisă cu sânge rece, iar un bărbat a fost și el rănit în plină stradă. Ancheta în acest caz continuă. Oamenii legii încearcă să afle cine l-a ajutat pe Adrian Hladii să se ascundă în cele trei zile în care nu a fost de găsit.

Alte știri