Crișana, promovată de Charlie Ottley/ Vezi videoclipul campaniei internaționale inițiată de cunoscutul jurnalist britanic/ VIDEO

Crișana va fi parte dintr-o campanie amplă de promovare a României, care poartă semnătura celebrului jurnalist britanic Charlie Ottley. Un clip de promovare a fost postat deja pe rețelele de socializare si include imagini spectaculoase filmate în regiunile istorice ale României.

Cetatea Oradea sau satul celor 1.000 de pivnițe sunt doar câteva dintre resursele turistice ale Bihorului scoase în evidență în videoclip.

„Sunt imagini care au legătură mai degrabă cu istoria românească mai ales că în Europa Occidentală există concepții greșite despre România, că ar fi o junglă post-comunistă de beton. De fapt, e o istorie de 3.000 de ani, o moștenire bogată, lucru pe care puțină lume îl știe, ceea ce permite României să fie una dintre țările cu cultura cea mai bogată din Europa”, a spus producătorul Charlie Ottley, vineri seară, la „Exces de putere” de la Antena3 CNN.

Oraşele din România, promovate de Charlie Ottley

„Vreau să vă mulțumesc foarte mult, să vă mulțumesc din adâncul inimii, dumneavoastră și autorităților regionale care ne-au ajutat. Fără ajutorul lor n-am fi putut face această campanie. Cred că este un triumf. E vorba de cei de la Brașov, Sibiu, Craiova, Timiș, Maramureș, Oradea”, a mai spus producătorul britanic.

Distribuie informația
Alte știri