Cristian Bodea agita apele in PNL. Senatorul cere ca liberalii sa se delimiteze de Iohannis

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, luni, ca, in urma rezultatului de la alegerile locale, filiala Bucuresti trebuie „decapitata” si ca PNL trebuie sa se delimiteze de Klaus Iohannis, pentru ca nu i-a folosit la nimic ca a facut „sluj” in fata presedintelui. 

„In primul rand, trebuie sa plece toti cei care au contribuit la dezastrul de la Bucuresti, toata echipa de acolo, cei care au coordonat, au gandit, au coordonat. Toti sunt varza”, a spus Bodea, precizand ca rezultatul de la Bucuresti este efectul lipsei de strategie a echipei de la Capitala, informeaza News.ro.

Cristian Bodea a acuzat „mascarada care a avut loc la Bucuresti, cu cei patru candidati, incepand cu Cristian Busoi”. Senatorul PNL a atras atentia ca exista in acest moment riscul ca PNL sa cada sub 30%.

„Asta inseamna ca avem scorul fuziunii. Si atunci, unde mama naibii este aportul lui Iohannis? De ce am fost obligati in partid sa facem sluj la Iohannis, sa il laudam pe Iohannis?„, a comentat Cristian Bodea.

Senatorul PNL a aratat ca, in acest moment, „partidul trebuie sa se delimiteze de Iohannis”.

„Asta este prioritatea numarul unu, sa isi faca personalitate, noi avem un partid zombi, nu avem personalitate„, a spus senatorul liberal, adaugand ca s-a vazut cat de apreciat este Klaus Iohannis, pentru ca PSD a crescut in preferintele electoratului.

Potrivit lui Bodea, toata strategia de comunicare a partidului a fost gresita.

„Blaga are un merit, si Bolojan, ei au lucrat pe organizare si in multe primarii din Ardeal au fost castigate pentru ca am avut oameni buni, care sa traga voturi. Pe comunicare, Iohannis ne-a subordonat si cei care transmiteau ce sa spunem ne-au distrus”, a spus el.

Cristian Bodea a mai afirmat ca, in acest moment, PNL trebuie sa spuna clar ca nu este „partidul lui Iohannis”.

„Acum mai vrem sa il aducem si pe Ciolos, ca varianta. Stiti ce zic eu? Sa vina Ciolos, cu toti tehnocratii, cu Curaj, cu Pruna, cu Borc, sa vina toti in PNL si ma duc eu sa fac Guvernul„, a mai comentat senatorul liberal.

Bodea a precizat ca, desi nu este membru in Biroul Politic National, va propune din afara aceste masuri de reformare si a tinut sa mentioneze ca a inceput deja sa faca acest demers.

Distribuie informația
Alte știri