Cristian Bodea, exclus din PNL. Excluderea mai trebuie validata doar in Consiliul National de Coordonare

Deputatul Theodor Paleologu şi senatorul Cristian Bodea au fost excluşi din PNL, a decis miercuri Biroul Politic al partidului, prin vot secret, au declarat surse liberale citate de news.ro.
Decizia BPN este definitivă, întrucât s-a reunit în formula extinsă, şi cu liderii de filiale.
În ambele cazuri, votul de excludere nu a fost unanim.
Senatorul liberal Cristian Bodea a declarat joi că va merge la şedinţa Biroului Politic Naţional în care se va discuta propunerea de excludere a sa din partid, acuzând că, „după statutul copiat de la PCR, poate fi exclus şi dacă are barbă”.

„După statutul copiat de la PCR, pot să mă excludă şi dacă am barbă. Aşa că totul ţine de bun simţ şi liberalism. E un examen pentru partid, se va dovedi dacă L vine de la Liber. Dacă nu, am să le propun să schimbe iniţialele în PNO, de la Obedient. Voi merge la BPN ca să mă poată înfiera. Să se simtă şi ei cocoşi peste un coteţ dărâmat. Dar ştiu că Pilat din Deal a făcut deja judecata”, a declarat Bodea, pentru AGERPRES.

Deputatul PNL Cezar Preda a cerut miercuri în şedinţa Biroului Politic Naţional excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu şi a senatorului Cristian Bodea.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri