Cristian Ghinea: Alianţa “2020 USR-PLUS” e forţa politică ce poate schimba România

Alianţa “2020 USR-PLUS” va intra cu cea mai buna echipă în cursa pentru alegerile europarlametare din mai, anul acesta. O spun toţi cei 4 candidaţi prezenţi la Oradea , joi 7 martie. E vorba de Cristian Ghinea (USR), Vlad Botoș (USR), Vlad Gheorghe (USR), Anca Majaru (PLUS) și Dan Clinci (PLUS).
Ei susţin că lista e alcatuită doar din oameni corecţi, oneşti si profesionişti adevărati. Au si mulţi tineri sub 35 de ani care nu se regăsesc in actuala clasă politică si cărora Alianţa “2020 USR-PLUS” le poate reflecta opiniile. “Vin cu integritate si competenta, calitati care-i vor ajuta sa negocieze lucruri bune pentru Romania”, spune Vlad Gheorghe. El va milita pentru un regulament anticoruptie in Parlamentul European.

Fostul premier Dacian Cioloş va fi primul pe listele comune ale alianţei “2020 USR-PLUS”, fiind urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pîslaru (PLUS) şi Clotilde Armand (USR). Echipa centrală de campanie va fi condusă de doi coordonatori naționali, Cătălin Drulă si Vlad Voiculescu. Pentru a intra în cursa pentru alegerile europarlamentare din luna mai, Alianța 2020 USR PLUS are nevoie de 200.000 de semnături de susținere.

 

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri