Cristian Rusu este noul președinte al filialei USR Bihor. Comunicat

La sfârșitul săptămânii trecute, filiala USR și-a desemnat noul președinte precum și membrii Biroului Politic Județean. Alegerile interne pentru desemnarea noii conduceri a filialei USR Bihor au avut loc în data de 4 februarie 2017 la sediul USR Bihor, Oradea, strada Republicii, numărul 3-5. Alegerile au fost organizate conform calendarului stabilit la înființarea filialei județene a Partidului Uniunea Salvați România, în toamna anului trecut.

În urma votului membrilor USR Bihor, conducerea filialei va fi asigurată de Cristian Rusu. Cristian Rusu este avocat, membru al Baroului Bihor începând din anul 1997, are 43 de ani și a fost candidatul USR Bihor la Senatul României la alegerile din decembrie 2016.

Celelalte funcții ale Biroului Politic Județean au fost atribuite, în urma votului, următorilor membri:
Marius Selegean – Secretar General/Vicepreședinte
Silviu Dehelean, Alexandru Flora, Răzvan Paută, Marius Șovarschi și Octav Sim – Vicepreședinți
Mihai Șvab, Ionuț Robea, Cristian Clapan – membri BPJ.

Comisia de Arbitraj este formată din următorii membri: Vlad Ionescu, Traian Horga, Horia Dragoiu, Oana Jankay și Mircea Lascu.

Noul președinte al filialei, Cristian Rusu, a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a declarat că obiectivele mandatului sau sunt “atragerea de noi membri, extinderea organizației în județul Bihor și promovarea și aplicarea principiilor care au stat la bază formării Partidului Uniunea Salvați Romania”.

Alte știri