Criza de imunoglobuline pune în pericol viața unei tinere femei din Bihor

În urmă cu câteva zile, o femeie de 31 de ani din Pietroasa s-a înțepat într-un obiect ruginit în grădină și a ajuns la Spitalul Clinic Județean Oradea, unde, în primă fază, i s-a administrat vaccinul antitetanos.

”Femeia este stabilă, este suspectă de tetanos. Vaccinul i-a fost administrat, acum are nevoie de imunoglobulină antitetanică”, a spus Lucia Georgeta Daina, director medical la Spitalul Clinic Județean Oradea, duminică, la Antena 3.

Tratamentul nu e poate fi însă administrat. Atât doctorii, cât și familia sa caută acum acest ser în străinătate, pentru că în unitățile sanitare de la noi nu se mai găsește nicio fiolă.

Despre această criză din spitalele de la noi a fost anunțat și Ministerul Sănătății.

Medicii speră acum să primească acest ser din Serbia.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri