Cros caritabil la Sântandrei – Alergăm pentru Maxi

Organizația Sântandrei Metropolitan Area organizează în data de 25.09.2021, ora 10, la terenul de fotbal din comună ediția a II-a a Crosului caritabil, cu scopul de a-l ajuta pe Maxi să aibă o viață mai bună. Vă invităm să ne sprijiniți în demersul de a-l ajuta pe Maxi să fie un copil fericit.

Maximus este un copil de 12 ani, din Sântandrei, care nu a avut șansa de a se bucura de o notă mare la naștere. Din contră, din cauza unei hemoragii meningo-cerebrale grave a primit un scor Apgar de doar 2/3, așa că a avut nevoie urgentă de 20 de minute de resuscitare pentru a supraviețui. Maximus a reușit acest lucru, dar, din păcate, a rămas cu paralizie cerebrală, tetrapareză mixtă și handicap grav locomotor.

Din cauza pandemiei, a situației materiale familiale nu foarte fericite, Maximus nu a mai ieșit din apartamentul lor de la blocul din centrul comunei de 2 ani, până în 13 septembrie când a început școala. Este un copil vesel, deștept, a învățat singur limba engleză de la televizor și are în plan să devină medic. Mai mult, este decis să fie sprijinul mamei lui la bătrânețe.

Dar până atunci, Maxi are nevoie de mult sprijin financiar pentru orteze și încălțăminte specială, pentru terapii de recuperare și, pur și simplu de șansa de a putea reveni în viața reală. Pentru a putea merge la școală, ca toți copiii de vârsta lui.

Sumele adunate din taxele de participare și donații sunt destinate exclusiv pentru tratamentele și cele necesare lui Maxi.

Toți banii încasați vor fi donați pentru Maxi, iar cei care doresc să facă mai mult decât atât, vor putea dona fie în contul Asociației SMA cu mențiunea pentru Maxi sau direct în contul mamei.

Cont Asociatia Santandrei Metropolitan Area: RO76BTRLRONCRT0391470501, Banca Transilvania (cu mențiunea Maxi)

NAGY TÜNDE ELISABETA: RO21 BTRL 0050 1201 R730 22XX, Banca Transilvania.

În acest proiect ne susțin: Fit 4 You, Era Sport, Cabinet Medicină de familie Ioana Ardelean

Despre Sântandrei Metropolitan Area

SMA este un ONG înființat în anul 2017, cu scopul de a uni comunitatea și de promova valori morale menite să ajute oamenii să aibă o viață modernă în comuna Sântandrei. Printre principalele activități ale organizației se numără acțiunile igienizare a malului Crișului Repede, de plantări de copaci, acțiuni caritabile pentru familii defavorizate și acțiunile de protest împotriva marilor poluatori din comună.

Prima ediția a crosului caritabil din anul 2019 a reunit la start circa 200 de localnici, care au alergat și făcut donații pentru Andreea, o fetiță cu sindrown Down din localitate.

Distribuie informația
Alte știri