CS Tengo Salonta a debutat cu dreptul în noul sezon al competitiei European Futnet Club League

Echipa bihoreană, condusă de către Sorean Vasile sr. a dominat autoritar prima rundă, care a avut loc la Hummenne, în Slovacia. Tengo nu a cedat nici un meci din partidele disputate. A învins în grupă cu 3-0 pe NK Revuca și pe Szazhalombatta. Cu același scor s-au impus salontanii și în semifinala cu Kac Jednota Kosice. De asemenea, în finală, Tengo Salonta a dispus cu 3-0 de echipa gazdă, Laborec Hummenne.

Formatia care a făcut deplasarea în Slovacia a fost compusă din: Georgel Bobiș, Sorean Vasile jr., Alex Sorean , Nagy Darius Nicolae și Bagosi István. ”A fost un turneu lung și obositor, dar am făcut față cu brio și am câștigat toate jocurile fără să pierdem vreun set, respectându-ne statutul. Urmează etapa găzduită la Salonta, la care sperăm să avem un public cât mai numeros, futnetul fiind un sport extrem de popular în oraș, dar și în județul Bihor” – a declarat Sorean Vasile sr., antrenorul formației Tengo.

Conform regulamentului, echipele dispută în ordine jocuri de dublu, simplu, triplu, dublu, și triplu, fiind declarată câștigătoare formația care obține trei victorii. Clasamentul primei etape: 1 – Tengo Salonta, 2 – Laborec Humene, 3 – KAC Kosice, 4 – Százhalombatta, 5 – Blokers Lods, 6 – Revuca.

Distribuie informația
Alte știri