CSALB: Caravana negocierii online vine în Oradea! Video

Centrul de Soluționare Alterntivă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) le recomandă bihorenilor să completeze o cerere de conciliere cu banca sau IFN-ul direct pe site-ul www.csalb.ro, dacă au probleme sau nemulțumiri în relație cu instituția de credit. Concilierea este gratuită pentru consumatori și durează cel mult 90 de zile.

Conciliatorii Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) îi sfătuiesc pe consumatorii români de servicii financiare din cele mai mari orașe ale țării cum să își formuleze cererile și ce trebuie să facă pentru a avea o negociere reușită cu banca sau IFN-ul.

Campania de informare se desfășoară pe parcursul a cinci luni și se adresează consumatorilor din Arad, Timiș, Cluj, Galați, Iași, Constanța, Bihor, Dolj, Brașov, Argeș și Prahova.

Săptămâna această campania de informare se adresează consumatorilor de servicii financiare din Bihor.

Sunt transmise recomandări consumatorilor privind modalitatea de redactare a cererii de intrare în negociere cu instituția de credit, dar și despre rigorile, limitele și cerințele din timpul unei negocieri la distanță.

Distribuie informația
Alte știri