Cseke Attila: Predăm Primăriei Oradea, locuitorilor din municipiu și din Bihor noua Sală Polivalentă

„Predăm Primăriei Oradea, locuitorilor din municipiu și din Bihor noua Sală Polivalentă construită de Ministerul Dezvoltării. Sala cu o capacitate de 5.200-7.200 spectatori va putea fi folosită, pe lângă organizarea competițiilor sportive, și pentru evenimente și concerte. Ministerul Dezvoltarii a asigurat, pentru complexul sportiv dotat cu cea mai avansată tehnologie, o finanțare în valoare de 120 milioane de lei. Dragi orădeni, dragi bihoreni, să vă fie de folos!, a transmis pe facebook ministrul Cseke Attila.

Noua Sală Polivalentă din Oradea, construită în trei ani de o asociere de firme condusă de Construcţii Erbaşu, va putea găzdui 5.300 de spectatori şi este concepută să ofere spaţiu pentru 7.200 de locuri, pentru diferite evenimente de amploare, nu doar sportive, întâlniri internaţionale, congrese, concerte, expoziţii şi târguri.

Sala Polivalentă are o amprentă la sol de circa 10.000 metri pătraţi, parter, plus două nivele, construită din cadre de beton armat şi o şarpantă metalică, cu deschidere de 82 de metri. Pe lângă spaţiul central, arena şi gradene, clădirea cuprinde un teren de antrenament prin care se face acces direct din exterior ca să se monteze cu uşurinţă o scenă, patru vestiare, din care unul personalizat pentru CSM Oradea, pentru jucători, antrenori şi arbitri, săli de forţă, de relaxare, cu saună, băi, zone pentru mass-media, administraţie, sectorul pentru VIP-uri etc.

Sala Polivalentă de la Oradea va fi inaugurată pe 20 aprilie, cu show-ul All Star Game-ului baschetului masculin românesc – ediţia 2022.

Distribuie informația
Alte știri