CSM CSU Oradea a învins echipa U-BT Cluj-Napoca în meciul retur din LNBM

foto: Manases Sandor/fiba.basketball

Sâmbătă, 14 decembrie, în Arena Antonio Alexe, a avut loc confruntarea dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca din cadrul etapei a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația gazdă a evoluat excelent, atât în apărare cât și în atac, și s-a impus cu 82-74, potrivit totalbaschet.ro.

Cei mai buni marcatori de la CSM CSU Oradea au fost: Kris Richard (18 puncte), Aaron Broussard (15 puncte), Giordan Watson (13 puncte), Arturas Valeika (12 puncte) și Sean Barnette (10 puncte). De la oaspeți, s-au remarcat: Patrick Richard (20 de puncte), Darko Planinic (17 puncte) și Kerron Johnson (13 puncte).


Datorită acestui rezultat, CSM CSU Oradea se apropie la un singur punct de U-BT Cluj-Napoca, în clasament, având opt victorii și două înfrângeri. De partea cealaltă, trupa coordonată de Dusko Vujosevic este la prima înfrângere stagională și rămâne liderul LNBM.


Pentru ambele formații, urmează câte un joc în FIBA Europe Cup. CSM CSU Oradea primește vizita lui Ironi Ness Ziona, în timp ce U-BT Cluj-Napoca se deplasează pe terenul lui Tsmoki Minsk.

Distribuie informația
Alte știri