CSM CSU Oradea a învins liderul grupei, Legia Varşovia şi are şanse la turul 2 al Europe Cup

Foto: fiba.basketball

CSM CSU Oradea a primit vizita Legiei Varșovia, într-un meci din ultima etapă a primei faze a FIBA Europe Cup. După o primă repriză echilibrată, vicecampioana României a preluat inițiativa asupra jocului, a dominat partida și a obținut victoria care le poate aduce calificarea în faza următoare a competiției. Elevii lui Cristian Achim s-au impus cu 93 la 74.

Liderii învingătoarei au fost Kris Richard (24 de puncte), Donatas Tarolis (15 puncte, 4 pase decisive), Nijal Pearson (13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive), Cătălin Baciu (13 puncte, 13 recuperări), Bobe Nicolescu (11 puncte, 4 recuperări) și Erick Neal (10 puncte, 10 pase decisive, 5 recuperări).

În urma rezultatului, Legia încheie grupa K lider, cu 11 puncte, iar CSM Oradea este pe locul 2, cu 10.

Conform regulamentului, câştigătoarele celor 10 grupe preliminare, plus alte şase formaţii de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament vor avansa în turul următor. Astfel, CSM Oradea aşteaptă încheierea tuturor meciurilor din ultima etapă, pentru a afla dacă obţine calificarea mai departe.

Turul secund se va disputa tot în grupe, iar primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, fază din care se joacă eliminatoriu pentru semifinale şi finală.

Distribuie informația
Alte știri