CSM CSU Oradea a învins-o pe Porto în FIBA Europe Cup şi rămâne în cursa pentru calificare

Foto: fiba.basketball/europecup

CSM CSU Oradea a învins echipa portugheză FC Porto cu scorul de 67-58 (17-25, 22-9, 15-11, 13-13), marţi seara, în Arena ”Antonio Alexe”, într-un meci din Grupa H a competiţiei masculine de baschet FIBA Europe Cup.

Vicecampioana României a obţinut un succes important, care o ţine în cursa pentru faza a doua a grupelor competiţiei. Din păcate, orădenii au scăpat printre degete o victorie mai clară şi vor avea nevoie de un joc favorabil al rezultatelor în ultima rundă având în vedere că Porto s-a impus în tur cu 75-63.

Kris Richard a fost MVP-ul partidei, cu 22 de puncte (3/4 de la distanță)4 assist-uri și 2 intercepții, pe româno-american secondându-l Garlon Green (13 puncte, 8 recuperări) și Nikola Markovic (10 puncte).

Miercuri se va juca meciul Szolnok – Legia Varşovia.

Partidele din ultima etapă vor avea loc pe 17 noiembrie, CSM CSU Oradea – Szolnok şi FC Porto – Legia. Legia ocupă primul loc, cu 8 puncte, urmată de FC Porto, 7 puncte, CSM CSU Oradea, 7 puncte, Szolnok, 5 puncte.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică în faza a doua a grupelor. CSM Oradea are nevoie de victorie cu Szolnok şi de un succes al Legiei la Porto pentru a merge mai departe.

Distribuie informația
Alte știri