CSM CSU Oradea are nevoie de o victorie în fieful lui Anwil Wloclawek

CSM CSU Oradea susține următorul meci în deplasare. Roș-albaștrii urmează să se dueleze cu Anwil Wloclawek în FIBA Europe Cup. Meciul are loc miercuri, 1 februarie de la ora 19:30, si va fi transmis în direct pe canalul FIBA The Basketball Channel (YouTube).

În tur, CSM CSU Oradea a fost învinsă clar de formaţia poloneză Anwil Wloclawek, cu scorul de 91-73.

CSM CSU Oradea are nevoie de o victorie în fieful lui Anwil Wloclawek. Dacă o obține, atunci va fi la mâna propriului rezultat în ceea ce privește calificarea înaintea ultimei etape. Cu o victorie la mai mult de 18 puncte diferență, nu doar că va fi la mâna propriului rezultat, dar va avea prima șansă la câștigarea grupei ceea ce echivalează cu disputarea meciului retur din sferturile de finală pe teren propriu.

Dacă pierde în Polonia, CSM CSU Oradea păstrează șanse de calificare însă nu va mai fi depinde doar de propriul rezultat. Mai exact, un eșec al roș-albaștrilor la Wloclawek, coroborat cu un scontat succes al lui Brose Bamberg în celălalt meci al rundei ar însemna că CSM-ul trebuie să-și câștige meciul din runda a 6-a și să spere la o victorie a lui Anwil în fața lui Brose.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri