CSM CSU Oradea are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în sferturile FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea primește vizita lui ZZ Leiden în cadrul unui meci din Grupa N în TOP 16 din FIBA Europe Cup – ediția 2023/24. Partida are loc miercuri (24.01), ora 19:00, la Oradea Arena. Meciul contează pentru etapa a 4-a din această fază a competiției.

Partida de la Oradea Arena va fi transmisă în direct pe DigiSport, respectiv pe platforma FIBA The Basketball Channel (YouTube).

Va fi cel de-al 5-lea meci în această fază a competiției pentru formația orădeană, respectiv cel de-al 12-lea joc internațional stagionel pentru CSM. Totodată se ajunge la meciul 101 în cupele europene pentru roș-albaștri.

Oradea are 1-3 la general în Grupa N și are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției. Roș-albaștrilor le este suficientă o victorie la limită în acest meci, înainte de a se gândi la următorul pas de îndeplinit pentru atingerea fazei următoare a competiției. Șanse de calificare păstrează și Leiden, formație ce are un bilanț de 1-2, astfel încât se anunță un meci cu miză importantă de ambele părți.

Tot miercuri seara, dar de la ora 21.30, se joacă meciul Varese – Chemnitz.

Distribuie informația
Alte știri