CSM CSU Oradea va avea un meci greu cu o echipă ambițioasă, pentru accederea în finala Cupei României

Foto: Facebook CSM Oradea

CSM CSU Oradea se duelează cu CSM Athletic Constanța în semifinalele Cupei României la baschet masculin – ediția 2022/23. Partida va avea loc luni (13.02), ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanța. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 4 și PrimaSport 4, respectiv online pe FRB TV (YouTube).

Formația pregătită de Cristian Achim, Radovan Markovic și Marius Marinău a trecut în sferturile de finală de FC Argeș Pitești, scor 89-78.

Scorul general al confruntărilor directe între CSM CSU Oradea și CSM Athletic Constanța este de 6-1. Roș-albaștrii au 1-0 în fața acestei echipe în Cupa României, precedenta întâlnire în competiție având loc în toamna anului 2021, la Arena Antonio Alexe. Rezultatul final al acelei partide a fost de 101-60. Singurul succes al echipei din Constanța s-a consemnat pe data de 14 Februarie 2022, adică în urmă cu un an, în sala în care se va desfășura și semifinala de cupă. Atunci, Athletic a învins cu 83-75, producând una dintre marile surprize ale sezonului precedent, dat fiind statutul de atunci al celor două echipe, respectiv formulele în care acestea au jucat acea partidă.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri