CSM CSU Oradea întâlnește BC Athletic Constanța într-o partidă restantă

Foto: CSM Oradea/Facebook

CSM CSU Oradea se duelează cu BC Athletic Neptun Constanța, într-un meci restant din etapa a 11-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Partida va avea loc luni (14.02), ora 18:00, la Sala Sporturilor din Constanța.

Partida ar fi trebuit să se desfășoare pe data de 11 Decembrie 2021, dar a fost amânată la solicitarea CSM Oradea, care urma să se deplaseze la Lisabona, acolo unde a avut o călătorie complicată. Astfel, cu acceptul clubului constănțean, meciul a fost reprogramat pentru 21 Decembrie 2021, însă în preziua plecării în deplasare s-au declanșat primele simptome la nivelul echipei orădene, iar în următoarele zile 14 componenți ai roș-albaștrilor au fost diagnosticați cu COVID-19.

Părțile au agreat să dispute meciul restant pe data de 14 Februarie anul curent. Astfel, CSM CSU Oradea poate să lege deplasarea de la Galați de cea la Constanța. În schimb, BC Athletic a jucat la finele acestei săptămâni în jocul din etapa a 20-a în sezonul regulat al LNBM pe teren propriu.

Jocul poate fi urmărit în transmisiune directă pe canalele YouTube Superbet si FRB TV.

Distribuie informația
Alte știri