CSM CSU Oradea întâlnește U-BT Cluj-Napoca în finala Cupei României la baschet masculin

CSM CSU Oradea întâlnește U-BT Cluj-Napoca în finala Cupei României la baschet masculin – ediția 2023. Aceasta se va desfășura miercuri (15.02), ora 19:00, la Sala Sporturilor din Constanța. Jocul este transmis în direct la DigiSport 2, PrimaSport 1 și pe FRB TV (YouTube).

Se anunță un meci dificil pentru roș-albaștri. Adversar este cel mai dificil oponent întâlnit de CSM CSU Oradea în ultimii ani în baschetul românesc. Totodată, este vorba despre o echipă care a învins în mai multe rânduri echipa de pe Crișul Repede în meciuri cu trofeul pe masă. Mai mult, U-BT Cluj-Napoca este echipa cu cel mai mare buget în baschetul românesc și care reușește să atragă nume mari în baschetul european.

CSM CSU Oradea va fi lipsită de serviciile lui Justin Carter în finala Cupei României. Acesta a fost operat la genunchi în luna Ianuarie. Mici probleme medicale au apărut pe parcursul turneului final de la Constanța fie de pe urma contactelor din teren, fie ca o consecință a frigului din sală, dar se speră în recuperarea acestora până la primul angajament.

Distribuie informația
Alte știri