CSM CSU Oradea joacă, duminică seara, cu CSU Sibiu

Foto: facebook

CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se întâlnesc pentru prima dată în Liga Națională de baschet masculin după confruntarea din finala precedentei ediții. Este însă a 3-a întâlnire oficială în interval de ceva mai mult de o lună între aceste formații. Va fi a 3-a confruntare directă la Arena Antonio Alexe în acest sezon, respectiv a 5-a consecutivă în ordine cronologică.

CSM-ul se întoarce în fața propriilor susținători după patru deplasări consecutive și va încerca să-și păstreze invincibilitatea la cea de-a 5-a apariție oficială în Arena Antonio Alexe pe parcursul acestui sezon competițional.
De cealaltă parte, CSU Sibiu vine pentru a 3-a oară consecutiv la Oradea în acest sezon și se află în căutarea victoriei. De ambele ori a fost aproape, dar în cele din urmă a pierdut.

Se anunță un nou meci cu contacte fizice la limită, cu mult angajament, dar și cu realizări baschetbalistice notabile. Loturile de jucători ale celor două echipe sunt ticsite de jucători capabili să facă aproape orice pe terenul de baschet, iar miza de moment este fără îndoială de luat în seamă. Chiar dacă de această dată nu se oferă trofee și nici nu e neapărat un rezultat decisiv, potrivit csmoradea.ro.

Partida are loc duminică (10.11), ora 20:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Jocul va fi transmis în direct la DigiSport. Bilete se pot achiziționa AICI. Abonamentele sunt valabile pentru acest meci.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri