CSM CSU Oradea, la startul celei de-a 10-a campanii în cupele europene din istoria secției de baschet

foto: csmoradea

CSM CSU Oradea întâlnește New Basket Brindisi în cadrul turneului de calificare Basketball Champions League – ediția 2023/24. Partida are loc miercuri (27.09), ora 19:00, în localitatea Belek, lângă Antalya (Turcia). Acesta va fi meciul cu numărul 90 în cupele europene pentru echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea.

Este o primă confruntare între cele două echipe. De-a lungul istoriei, CSM Oradea a disputat trei meciuri oficiale în compania echipelor din Italia. Roș-albaștrii au pierdut de două ori în grupele Basketball Champions League – ediția 2016/17 cu Reyer Venezia, dar au învins în sferturile de finală FIBA Europe Cup – ediția 2020/21 pe Reggio Emilia.

Delegația orădeană este incompletă la turneul din Turcia. Donatas Tarolis nu a efectuat deplasarea la Antalya, întrucât el a suferit o accidentare ce l-a făcut indisponibil pentru acest eveniment. Astfel, lituanianul a rămas la Oradea, acolo unde dispune de condiții optime pentru refacere.

CSM-ul se confruntă și cu alte probleme de efectiv. Acestea au îngreunat în mod vizibil procesul de pregătire în ultima săptămână, dar toți ceilalți jucători au efectuat deplasarea în țara Semilunei și se depun eforturi pentru ca aceștia să fie apțoi de joc la ora primului angajament al partidei cu Brindisi.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Bihorenii se află la startul celei de-a 10-a campanii în cupele europene din istoria secției de baschet. Va fi cel de-al 8-lea sezon în succesiune când CSM CSU Oradea participă în arena internațională. Roș-albaștrii au 42 victorii și o rată de succes de 47% în meciurile oficiale la nivel internațional.

Distribuie informația
Alte știri