CSM CSU Oradea, la turneul de calificare Basketball Champions League – ediția 2023/24

foto: csmoradea

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea se află în Antalya (Turcia) la turneul de calificare Basketball Champions League – ediția 2023/24. Roș-albaștrii se numără între cele 25 echipe de club de pe bătrânul continent ce vor lupta pentru unul din trei locuri disponibile pe tabloul principal.

Formația antrenată de Cristian Achim a fost repartizată în cadrul Grupei II, a căror meciuri se vor desfășura în perioada 27 Septembrie – 1 Octombrie. Cele opt echipe se confruntă în sistem direct eliminatoriu, conform tragerii la sorți efectuate în luna iulie.

Adversarele CSM Oradea a fost repartizată în urna outsiderilor și urmează să se confrunte cu Happy Casa Brindisi din Italia. Meciul contează pentru sferturile de finală ale Grupei II din turneul de calificare BCL de la Antalya și se va desfășura la Gloria Sports Arena din localitatea Belek, învecinată cu Antalya, în cursul zilei de miercuri (27.09), cu începere de la ora 19:00.

Meciurile vor fi transmise în direct pe canalul YouTube Basketball Champions League. Echipele învinse sunt eliminate din cursa pentru calificarea în sezonul regulat al Basketball Champions League.

În eventualitatea în care nu va câștiga turneul de calificare Basketball Champions League, CSM CSU Oradea va evolua în FIBA Europe Cup – ediția 2023/24.

Distribuie informația
Alte știri