CSM CSU Oradea primește vizita lui BCM U FC Argeș Pitești în debutul semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin

CSM CSU Oradea primește vizita lui BCM U FC Argeș Pitești în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide, astfel încât prima la trei victorii obține calificarea în finala campionatului.

Roș-albaștrii se află în fața celei de-a 7-a semifinale din istorie, a 5-a succesivă. CSM-ul a pătruns în careul de ași după 2-0 la general cu SCM Timișoara. Ambele partide s-au disputat la Arena Antonio Alexe, fiind câștigare de gazde în condițiile în care modul de desfășurare al celor două întâlniri a fost diferit. Oradea a ieșit învingătoare de fiecare dată și a obținut astfel dreptul de participare în penultimul act.

Meciurile 1 și 2 se dispută la Arena Antonio Alexe din Oradea în cursul serilor de marți (25.05) și joi (27.05). Ambele întâlniri demarează la ora 19:00, fiind transmise în direct la DigiSport și LookSport (pe TV), respectiv pe FRB TV (canal YouTube, online).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri