CSM CSU Oradea primește vizita lui CSM Petrolul Ploiești

Foto: csmoradea.ro

CSM CSU Oradea susține cel de-al 3-lea meci în decurs de cinci zile calendaristice. După victoriile repurtate cu CSM VSKC Miercurea Ciuc în deplasare, respectiv cu Rapid București pe teren propriu, ambele partide restante din rundele 7, respectiv 6, roș-albaștrii întâlnesc pe CSM Petrolul Ploiești într-un meci contând pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22.

Va fi prima confruntare directă între cele două echipe. CSM Petrolul Ploiești a promovat în Liga Națională în vara acestui an, după ce s-a clasat pe locul al 2-lea la turneul final de promovare al Ligii 1 – ediția 2020/21.

Înaintea partidei, CSM CSU Oradea are un bilanț general de opt victorii și o înfrângere. Roș-albaștrii au 5-0 în jocurile disputate pe teren propriu. În schimb, CSM Petrolul Ploiești are 4-5 la general, cu un raport pozitiv în jocurile susținute departe de propria casă (3-2).

Meciul se dispută sâmbătă (04.12), cu începere de la ora 17:00. Partida este transmisă în direct pe DigiSport 3. De asemenea, poate fi urmărită online pe FRB TV (YouTube) și www.looksport.ro.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri