CSM CSU Oradea primește vizita lui SCM Timișoara în deschiderea play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin

CSM CSU Oradea se pregătește pentru confruntarea cu SCM Timișoara, contând pentru primul tur al play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Seria dintre cele două grupări se joacă pe sistemul cel mai bun din trei partide.

Primele două meciuri se vor desfășura la Arena Antonio Alexe din Oradea. Acestea se dispută luni (17.05) și miercuri (19.05), cu începe de la ora 18:30 fiecare. Confruntările vor putea fi urmărite în transmisiune directă online prin intermediul canalelor You Tube SuperBet și FRB TV.

În sezonul 2020/21 s-au consemnat trei confruntări directe. Toate au fost câștigate de CSM CSU Oradea, însă fiecare meci a fost aprig disputat și a fost decis spre final.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri