CSM CSU Oradea s-a impus în meciul jucat contra celor de la BCM U Pitești

CSM CSU Oradea câștigă un meci extrem de disputat contra celor de la BCM U Pitești. Elevii lui Cristian Achim s-au impus cu scorul de 85-81.

De la CSM s-au remarcat Arturas Valeika cu 16 puncte, Kris Richard si Goran Gajovic cu 14 si Bobe Niculescu cu 11 puncte marcate. În urma acestei partide, echipa din Oradea e pe locul 4 cu un total de 34 de puncte.

“Campionatul se joacă în playoff. Suntem calificați în TOP 6, adică suntem în playoff. Primul obiectiv pentru actuala ediție de campionat a fost atins. Urmează 12 meciuri în care nu vom avea presiune pe rezultat, dar vom încerca să obținem cât mai multe victorii pentru a ne asigura avantajul terenului propriu în primul tur al playoff-ului.

Urmează două meciuri în deplasare. Unul la Timba și celălalt la Steaua. Cele două meciuri care urmează sunt cumva legate de cele zece care vor urma în faza a 2-a. Ne dorim să obținem cât mai multe victorii pentru a ne asigura un loc între primele patru pentru startul plaoff-ului. Meciul de la București va marca începutul unei serii de 11 meciuri pe ritmul din trei în trei zile. Tot ce îmi doresc este să fim sănătoși. Restul le ducem și le gestionăm.”, spune antrenorul lui CSM Oradea.

Distribuie informația
Alte știri